Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

40...και σήμεραΑπό σήμερα και σε σαράντα μέρες έχουμε Χριστούγεννα. Δεν ξέρω βρε παιδιά, έχω όμως την αίσθηση ότι κάθε χρόνο, προσπαθούμε να τις φέρουμε κοντά μας όλο και πιο νωρίς αυτές τις γιορτινές μέρες.
'Ηδη κάποιοι έχουν ξεκινήσει να στολίζουν και δεν σας κρύβω ότι κι εγώ μπαίνω στον πειρασμό, αν και η οικογενειακή μας παράδοση λέει 1η Δεκεμβρίου για τα πρώτα στολίσματα.
Βέβαια επειδή συνήθως αυτές τις μέρες θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα καλό είναι να μην τα αφήνουμε όλα για την τελευταία στιγμή. Με ένα καλό προγραμματισμό, μπορούμε να τα κάνουμε όλα χωρίς να πιεστούμε και να αγχωθούμε.
Μια λίστα με τις δουλειές μας, τις κατασκευές για το σπίτι, τα δώρα που θέλουμε να φτιάξουμε για τους αγαπημένους μας και όποιες άλλες υποχρεώσεις φέρνουν αυτές οι γιορτές, νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμη για να ξεκινήσουμε τις προετοιμασίες μας.
Εγώ ξεκίνησα να συμπληρώνω τη λίστα μου και ελπίζω όλα όσα θα συμπεριληφθούν σε αυτή να καταφέρω να τα υλοποιήσω.
Ξεκινάμε λοιπόν:
1. Καθαριότητα και προετοιμασία του σπιτιού για τον χειμώνα.
2. Μάζεμα κλαδιών και άλλων φυσικών υλικών για το στολισμό του σπιτιού.
3. Να αποφασίσω ποιες κατασκευές θα παρουσιάσω στο blogospitaki μου.
4. Αγορά υλικών που θα χρησιμοποιήσω για τα δώρα που θα φτιάξω για τους αγαπημένους μου, αλλά και για τους δασκάλους των παιδιών.
5. Διακόσμηση του σπιτιού και στολισμός του δέντρου.
6. Να αποφασίσω ποιες συνταγές θα "εκτελέσω" φέτος.
7. Να ετοιμάσουμε το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης.

Συνεχίζεται...

2 σχόλια:

  1. Τρεχάτε ποδαράκια μου!!ίσα που προλαβαίνω!!😥😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην αγχώνεσαι Νία μου όλα θα τα προλάβουμε. Έχω και μια καλύτερη ιδέα όποια τελειώσει πρώτη τις δουλειές της να βοηθήσει και τις υπόλοιπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Follow me @a.lenakaki