Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Κορδέλες και κοσμήματα στη θέση τους...


Είμαι σίγουρη ότι όποια κοριτσομάνα και να ρωτήσω, έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα οργάνωσης των χαριτωμένων αξεσουάρ μαλλιών.  Που να τα βάλεις και που να τα απλώσεις τόσα που μαζεύονται, από τσιμπιδάκια, κλαμεράκια, στέκες, κορδέλες, λαστιχάκια...
Άντε τώρα κάθε πρωί να έχουμε και τον καημό τι θα βάλουμε στο μαλλί να ταιριάζει και με τα ρούχα μας και η ώρα να είναι 8!!!!
Μετά λοιπόν από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες αποθήκευσης και οργάνωσης των αξεσουάρ μας, εμείς φτιάξαμε μια κατασκευή που μας βόλεψε απόλυτα.

Και οργάνωση και διακόσμηση 

Φτιάξαμε ένα οργανωτή, στον οποίο μπορούμε να κρεμάσουμε τις κορδέλες μας, τα λαστιχάκια μας, αλλά και τα τσιμπιδάκια μας, ενώ το παιδί έχει τη δυνατότητα πολύ εύκολα να επιλέξει αυτό που θέλει, αλλά και να το ξαναβάλει στη θέση του.
Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι αυτή η κατασκευή λειτουργεί και ως διακοσμητικό στοιχείο.

Οργανωτής κοσμημάτων για τα μεγάλα κορίτσια....

Όταν λοιπόν φτιάξαμε αυτούς τους οργανωτές, μας είχε επισκεφθεί μια φίλη αγορομάνα, η οποία ενθουσιάστηκε βλέποντας τους. Μου λέει λοιπόν με ύφος σοβαρό, αφού εγώ δεν έχω κόρες για να κρεμάνε τις κορδέλες τους, μπορείς να μου φτιάξεις ένα για να κρεμάω εγώ τα κοσμήματα μου;
Η φίλη μου η Ρούλα λοιπόν, μου έδωσε μια ιδέα που δεν είχα σκεφτεί για τη χρήση του οργανωτή μας. Έτσι λοιπόν η συγκεκριμένη κατασκευή με κάποιες μικρές αλλαγές μπορεί να φιλοξενήσει και τα κοσμήματα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow me @a.lenakaki