Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Ένας νεραϊδόκηπος στο μπαλκόνι μας...

Όταν πριν από αρκετά χρόνια ανακάλυψα το μαγικό κόσμο του pinterest, ανάμεσα στις υπέροχες κατασκευές συνάντησα και τους νεραΪδόκηπους και φυσικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην ιδέα.
Ένας νεραΪδόκηπος με φόντο το Κρητικό πέλαγος
Παρέα λοιπόν με τις μικρές μου νεραΪδούλες δημιουργήσαμε μια όμορφη γωνιά στο μπαλκόνι μας, αλλά το σημαντικό ήταν ότι τα παιδιά μπήκαν στη διαδικασία να δημιουργήσουν ένα μικρό λουλουδόκηπο και να τον στολίσουν με μικρά αντικείμενα, έτσι ώστε να θυμίζει ένα μέρος βγαλμένο από τα παραμύθια. Αυτή την αγαπημένη συνήθεια τη διατηρούμε ακόμη , έτσι λοιπόν κάθε τέτοια εποχή μας έρχεται η επιθυμία να φτιάξουμε μια κατασκευή, που να συνδυάζει την κηπουρική με το παιχνίδι. Φέτος λοιπόν είπαμε τον μαγικό μας κήπο να μην τον στήσουμε σε κάποια γλάστρα, αλλά σε ένα καλαθάκι , το οποίο θα στολίζει το μικρό τραπέζι του μπαλκονιού μας. Πήραμε λοιπόν ένα καλάθι, χώμα και φυτά που μας αρέσουν, διάφορα παιχνιδάκια μινιατούρες και ξεκινήσαμε την κατασκευή μας. Όπως καταλαβαίνετε και γκρινιάξαμε και λερωθήκαμε και βραχήκαμε, αλλά το αποτέλεσμα μας άρεσε και βέβαια είχαμε και ένα δημιουργικό Κυριακάτικο πρωινό.
1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα καλημέρα! Το σχόλιό σου στο Aνθομέλι ήταν η αφορμή να γνωρίσω το blog σου! Είσαι καινούργια! Τι ευχάριστο που είναι αυτό! Ο νεραιδόκηπός σας είναι φοβερός! Μην τον δει η κόρη μου μόνο, χεχε! Χάρηκα πολύ για την γνωριμία. Πάω να διαβάσω και τις άλλες αναρτήσεις σου! Φιλιά, Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Follow me @a.lenakaki