Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Καλό μήνα με νέες δημιουργίες!Καλό μήνα αγαπημένοι μου!!!
Αφήσαμε πίσω τον Γενάρη με τα κρύα και τους δυνατούς βοριάδες και υποδεχόμαστε το Φλεβάρη με τις αλκυονίδες (ευελπιστώ)!!!
Αν και ταλαιπωρηθήκαμε λιγάκι με τις διάφορες ιωσούλες, επιστρέψαμε δυναμικά στην καθημερινότητα μας, μάλιστα για το καλό του μήνα σας έχω νέες δημιουργίες!
Μετά τα συννεφάκια και τις σταγονούλες, που στο μυαλό μου φέρνουν το χειμώνα, είπα να αλλάξουμε λίγο ...κλίμα.
Σας έχω πει πολλές φορές ότι λατρεύω τις κουκουβάγιες και η αλήθεια είναι ότι τις έχω φτιάξει σε διάφορες εκδοχές, εκτός από μαξιλαράκια.
Τώρα λοιπόν η συλλογή μου έχει και κουκουβάγιες μαξιλαράκια για μικρά και μεγάλα παιδιά! 
Εννοείται ότι δεν έχουν ενθουσιαστεί μόνο οι κόρες μου για τα νέα τους χουχουλιάρικα δωράκια, αλλά κι εγώ για τις νέες μου δημιουργίες.

Κασκόλ minky...

Όμως η έμπνευση δεν εξαντλήθηκε μόνο στις κουκουβάγιες. Το ύφασμα (minky) που χρησιμοποίησα για τα φτερά τους, μου άρεσε πολύ και σκέφτηκα να φτιάξω και δυο κασκόλ-γιακάδες για τις μικρές.  Πραγματικά έγιναν υπέροχα! 
Το minky είναι ένα μαλακό και ζεστό ύφασμα ότι πρέπει για τέτοιες κατασκευές. 

Πανάκι παρηγοριάς...


Επίσης με το ίδιο ύφασμα και σε συνδυασμό με ένα βαμβακερό, έφτιαξα ένα πανάκι παρηγοριάς για ένα γλυκό μωράκι. Στις θηλιές που του προσάρμοσα μπορούν να δεθούν διάφορα παιχνιδάκια, για τα πρώτα δοντάκια του μωρού. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε  ένα πανέμορφο και χρηστικό αντικείμενο για τον μικρό μας μπέμπη, που σύντομα θα παραλάβει το δωράκι του.

Καλημέρα λοιπόν και ας υποδεχτούμε με χαμόγελο και αισιοδοξία τον τελευταίο μήνα του χειμώνα!
Θα περάσουν και τα κρύα, θα έρθουν οι αλκυονίδες, θα έρθει και η Άνοιξη!

2 σχόλια:

Follow me @a.lenakaki