Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Αγόρια εναντίον κοριτσιών !!!


Χαίρομαι όταν οι "μαμαδοφίλες" μου, έχουν άποψη για τη θεματολογία του e-Angelie και ιδιαίτερα όταν οι προτάσεις τους είναι συγκεκριμένες! Μία από αυτές λοιπόν τις προτάσεις, είναι και η παρουσίαση κάποιου βιβλίου σε εβδομαδιαία βάση.

Σήμερα επέλεξα ένα βιβλίο  για αγόρια και κορίτσια, στο οποίο ο συγγραφέας μας περιγράφει τη συνύπαρξη τους στο σχολείο, αλλά και τις απίθανες περιπέτειες τους. 

Αγόρια εναντίον κοριτσιών...

H κόντρα σιγοβράζει εδώ και χρόνια! Από τότε που ήμασταν παιδάκια. Πειράγματα, κοροϊδίες, προσβολές… Ήρθε, επιτέλους, η ώρα να λύσουμε τις διαφορές μας. Σε λίγο θα ξεκινήσει η μητέρα όλων των μαχών. Ο αγώνας που θα κρίνει το μέλλον της τάξης μας, του κόσμου μας, του πολιτισμού μας. Εμείς εναντίον εκείνων! Τα ψέματα τελείωσαν.

Στο έκτο βιβλίο της σειράς ΑΤΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ο Πάνος, η Άννα και τα άλλα παιδιά της παρέας θα βρεθούν στη δίνη μιας αιώνιας διαμάχης. Για να δούμε… Θα μπορέσουν τα αγόρια και τα κορίτσια να συνυπάρξουν; Ή θα οδηγηθούν στη μεγάλη, την τελειωτική σύγκρουση; Και αν γίνει το δεύτερο, ποια πλευρά θα νικήσει ώστε να επιβάλει τα γούστα και τις απόψεις της;
Ένα βιβλίο γεμάτο πάθη και συγκινήσεις!

Η σειρά ATAΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ έχει για ήρωες τους μαθητές και τις μαθήτριες ενός συνηθισμένου ελληνικού σχολείου. Οι αστείοι χαρακτήρες και οι κεφάτες περιπέτειές τους θα φέρουν στο μυαλό όλων μας γνώριμες καταστάσεις. Και το κυριότερο: Θα μας θυμίζουν ότι το καθημερινό ταξίδι της γνώσης μπορεί να γίνει πολύ, μα πολύ διασκεδαστικό!


Από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ

Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.
Έτος έκδοσης: 2017
ΣΕΛ.: 96
Σχήμα: 14 Χ 20,6
Εικονογράφηση: Ασπρόμαυρη
Εικονογράφος: Δήμος, Χρήστος
Μαλακό εξώφυλλο
Ηλικία: Από 9 ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow me @a.lenakaki