Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Διακοπές... κατ' οίκον!Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι συνώνυμες με την ξεκούραση, την ανεμελιά, την ξεγνοιασιά, και τη χαλάρωση. 
Και ναι, δεν χρειάζεται να ταξιδέψουμε για να απολαύσουμε τις διακοπές μας, μπορούμε να τις απολάυσουμε και κατ΄οίκον!
Είναι λοιπόν ευκαιρία για να κάνουμε όσα δεν προλάβαμε τον υπόλοιπο χρόνο, αρκεί να βάλουμε σε αυτή τη διάθεση τον εαυτό μας, την οικογένεια μας και το σπίτι μας!

Κοιμηθείτε όσο θέλετε...

Το χειμώνα, η πιο δύσκολη ώρα για μένα ήταν αυτή του πρωινού ξυπνήματος, τώρα λοιπόν αυτή η μια ώρα παραπάνω ύπνου, μου φτιάχνει τη μέρα! Λατρεύω αυτά τα πρωινά που το σπίτι είναι ήσυχο, αφού και τα παιδιά κοιμούνται μέχρι αργά κι εγώ μπορώ να απολαύσω το καφεδάκι μου στο μπαλκόνι, χωρίς να έχω την έννοια για να προλάβω κάτι... 

Και βέβαια διακοπές χωρίς βουτιές δεν γίνονται!Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια βουτιά σε κοντινή ή πιο μακρινή παραλία, στην Ελλάδα ζούμε ευτυχώς! 
Για εμάς πάντως το πρωινό μπάνιο, είναι πλέον συνήθεια και τα παιδιά πραγματικά το ευχαριστιούνται, ενώ δεν έχουμε και το άγχος μη τυχόν και μας κάψει ο ήλιος, αφού το αργότερο στις 11, έχουμε ήδη επιστρέψει στο σπίτι μας.


Κάντε το σπίτι...καλοκαιρινό!

Μια πολύ καλή ιδέα είναι να ανανεώσουμε λίγο και το σπίτι μας, με μια αλλαγή στις κουρτίνες, στα ριχτάρια και τα μαξιλάρια του καναπέ και βέβαια να μην ξεχάσουμε να φροντίσουμε το μπαλκόνι ή την αυλή μας, όπου θα περνάμε τα ήσυχα απογεύματα μας. 

Καλοκαίρι και διακοπές, χωρίς εξόδους δεν γίνεται!

Εκτός από το να βγούμε για φαγητό ή ποτό, τα καλοκαίρια στην επαρχία αποκτούν ενδιαφέρον και με τις διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνονται. 
Οι επιλογές λοιπόν είναι πολλές, ανάλογα με τα γούστα και τις επιθυμίες μας.

Φορέστε λοιπόν στην καθημερινότητά σας τα «καλοκαιρινά» της και απολαύστε ένα όμορφο  καλοκαίρι!!!1 σχόλιο:

  1. Στα τόσα χρόνια που είμαι παντρεμένη δύο χρονιές δεν καταφέραμε να πάμε διακοπές. Και τις δύο φορές όμως περάσαμε υπέροχα γιατί κάναμε πολλά πράγματα και στο σπίτι και εκτός σπιτιού στην πόλη. Φυσικά πηγαίναμε και για μπάνιο σχεδόν καθημερινά. (αν και αυτό με κουράζει πολύ) Είναι από τις πολύ όμορφες διακοπές για να σου είμαι ειλικρινής!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Follow me @a.lenakaki