Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

Δώρα για τις βαπτίσεις του καλοκαιριού!


Μια υπέροχη ονειροπαγίδα, ένα καπέλο και τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και μια γλυκια κουκουβάγια!

Οι  βαπτίσεις και οι γάμοι το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους, όμως μαζί με το προσκλητήριο έρχεται και το ερώτημα "τι δώρο να πάρω;"
Σίγουρα οι επιλογές είναι πολλές ανάλογα και την υποχρέωση που έχουμε, όμως πάντα θέλουμε το δώρο μας να είναι ιδαίτερο, όπως απαιτεί η περίσταση.

Αναμφισβήτητα ένα χειροποίητο δώρο θα κερδίσει τις εντυπώσεις και ακόμη περισσότερο όταν είναι προσωποποιημένο.
Θυμάμαι όταν πριν μερικά χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα στον κόσμο του χειροποίητου και αποφάσισα στη βάπτιση συγγενικού προσώπου, να κάνω ως δώρο κάποια χειροποίητα πραγματάκια. Συγκεκριμένα έφτιαξα μια ονειροπαγίδα, ένα πλεκτό καπέλο, ένα πλεκτό τσαντάκι και μια κορδέλα, τα οποία έβαλα σε ένα πολύ ιδιαίτερο κουτί-καπελιέρα με ροζ πουά, δεμένο με μια εντυπωσιακή κορδέλα.
Περιττό να σας πω ότι την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο η μαμά της νεοφώτιστης, για να μου εκφράσει τον ενθουσιασμό το δικό της , αλλά και της μικρής Αναστασίας.

Από τότε εννοείται ότι τα δώρα στις βαπτίσεις που πηγαίνουμε τα φτιάχνω μόνη μου.
Και μπορεί να έχουν πολύ κόπο, όμως χαίρομαι όταν βλέπω αυτό το βλέμμα του ενθουσιασμού. Είναι πολύ συγκινητικό να παίρνεις ένα δώρο που ξέρεις ότι έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το παιδί σου, και την βάπτιση του.

Σήμερα λοιπόν σας έχω κάποιες ιδέες για τις βαπτίσεις του καλοκαιριού, που η επιλογή τους σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες!


Ένα καδράκι για το δωμάτιο του μικρού Ζαχαρία, συνδυασμένο με καπέλο και νεσεσέρ!


Οργανωτής αυτοκινήτου, καπέλο και σουπλά, επίσης μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση


Η σοφή μας κουκουβάγια, ένα πανάκι παρηγοριάς, ένα καπέλο διπλής όψεως και μια κορδέλα! 

Δώρα που  θα εκπλήξουν ευχάριστα τους παραλήπτες τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow me @a.lenakaki