Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018

Back to school, με χειροποίητες δημιουργίες!Μπορεί κάπου εδώ να τελειώνουν για τους περισσότερους οι καλοκαιρινές διακοπές, όμως το κέφι μας δεν θα το χάσουμε, αντιθέτως θα το ενισχύσουμε, προετοιμάζοντας τα αστεράκια μας για τη νέα σχολική χρονιά.  Και πιστέψτε με ίσα που προλαβαίνουμε να οργανωθούμε.
Εμείς ήδη περιμένουμε τις νέες τσάντες μας, ενώ έτοιμες είναι οι κασετίνες μας και τα τσαντάκια για το κολατσιό, φτιαγμένα φυσικά από τα χεράκια της μαμάς.

Όπως σας είχα υποσχεθεί λοιπόν, στη συλλογή του e-angelie φιλοξενούνται πλέον οι μοναδικές υφασμάτινες κασετίνες, που ζωγραφίζονται με πλενόμενους ή ανεξίτηλους μαρκαδόρους, αλλά και κασετίνες σε πολύ ιδιαίτερους χρωματισμούς για πιο απαιτητικά γούστα.


Επίσης δημιούργησα για τις ανάγκες των παιδιών μου, τα πολύ πρακτικά τσαντάκια για το κολατσιό του σχολείου, σε πολύ όμορφα σχέδια και χρώματα.


Τέλος για το καλό της νέας σχολικής χρόνιάς, μιά όμορφη πλεκτή κορνίζα δώρο για τη δασκάλα μας, με τις πιο γλυκές ευχές!


Βέβαια μέχρι να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, έχουμε να ρυθμίσουμε και το θέμα του  ύπνου και γενικότερα της οργάνωσης της καθημερινότητας μας, για να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση από την ανεμελιά των διακοπών, στη ...νέα πραγματικότητα!
Αυτά και άλλα πολλά στην επόμενη ανάρτηση μας!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow me @a.lenakaki