Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018

Με Φθινοπωρινή διάθεση...Φθινοπωριάζει σιγά σιγά, με το Σεπτέμβρη να δίνει σκυτάλη στον Οκτώβρη και εμείς να κινούμαστε σε ρυθμούς ....Ζορμπά! Περιμένοντας λοιπόν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, μπήκαμε σε πιο φθινοπωρινό mood!
Ξεκινήσαμε λίγο με τις ντουλάπες, βάζοντας τα φθινοπωρινά ρούχα ένα κλικ πιο μπροστά. Όσο να πεις το πρωί, μια ψύχρα τη βγάζει. Αρχίσαμε και τις πρώτες αγορές για τα ρούχα των παιδιών.

Σιγά σιγά η κουζίνα αρχίζει να είναι ο αγαπημένος μου χώρος ξανά, έχω ανάγκη να νιώσω τη μυρωδιά της κανέλας και του μήλου. Μην ξεχνάτε ότι στις αναμνήσεις των παιδιών μας, πρέπει να υπάρχουν αυτές οι γεύσεις και τα αρώματα, από την κουζίνα της μαμάς!!!
Επίσης φέτος για άλλη μια φορά, φτιάχνουμε τη δική μας σταφίδα, από τους βιολογικούς αμπελώνες του husband.
 Ένα θα σας πω ανεκτίμητη η βοήθεια της μανούλας, γιατί άντε και μαζεύτηκε η σταφίδα από τον οψιγιά, όμως μέχρι να τη γευτούμε, πρέπει να διαλεχτεί προσεκτικά, να πλυθεί πολύ καλά, να στεγνώσει επίσης πολύ καλά, να αφαιρέσουμε τα κοτσανάκια και να τη βάλουμε στα γυάλινα βάζα, αρωματίζοντας τη με δάφνη και κανέλα! Σας ετοιμάζω σχετική ανάρτηση!

Τον Οκτώβρη όμως θα τον υποδεχτώ έτσι όπως του αξίζει! Η εβδομάδα που θα μπει θα είναι αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στη φθινοπωρινή οργάνωση και διακόσμηση του σπιτιού.
Μου έχουν λείψει τα χρώματα αυτής της εποχής, μπεζ, πορτοκαλί, λαδί, καφέ! 
Έκανα μια βόλτα στο Pinterest και ξεμυαλίστηκα!!! Πάρτε μια ιδέα!Λατρεύω τις κολοκύθες....για διακόσμηση!


Όλη η φύση στην πόρτα μας!!!
Να έχετε μια όμορφη Κυριακή και μια πολύ δημιουργική εβδομάδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow me @a.lenakaki