Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020

Η φαντασία και τα όνειρα δεν μπαίνουν σε καραντίνα!Όχι δεν θα γκρινιάξω για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, εξάλλου τι νόημα θα έχει...

Νιώθω την ανάγκη να κλείσω τα μάτια και να πάω πίσω σε όλα τα περασμένα χρόνια, που κάθε τέτοια εποχή ο καημός μου ήταν να προετοιμαστούμε για το Χειμώνα, να κάνω μια γενική καθαριότητα, να φτιάξω τις ντουλάπες, να στρώσω τα χαλιά και εννοείται να αρχίσω τα πρώτα στολίσματα για τα Χριστούγεννα. Μέσα σε όλα αυτά  έπρεπε να οργανωθούν και οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές, αλλά και τα χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Ναι ομολογώ ότι ο Νοέμβριος ήταν ένας δύσκολος μήνας, αλλά με γέμιζε χαρά! Ο φετινός Νοέμβριος σίγουρα θα είναι διαφορετικός... και για πολλούς δύσκολος, όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να επιβιώσουμε!

Πριν την ανακοίνωση του lockdown, είχαμε ξεκινήσει τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια στο χώρο του ROBO-PLACE, αλλά και την προετοιμασία της χριστουγεννιάτικης έκδοσης της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, στην οποία θα συμμετάσχουν περισσότερα από 30 παιδιά, από την ευρύτερη περιοχή. 

Τι κάνουμε τώρα μαμά; Ήταν η ερώτηση της κόρης μου, στο άκουσμα της νέας καραντίνας. 
Την απάντηση δεν χρειάστηκε να τη σκεφτώ και πολύ...

Τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια θα τα κάνω με τις πολύτιμες βοηθούς μου, τα κορίτσια μου και την εφημερίδα, όπως και στην πρώτη καραντίνα, θα τη βγάλουμε εξ αποστάσεως με μια πολύ δυναμική ομάδα! 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μυαλό, η καρδιά και η φαντασία μας δεν θα μπουν σε καραντίνα!
Χθες έκανα την πρώτη μου κατασκευή, έτσι για να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιστροφή στην όμορφη καθημερινότητα μας! Ένας μίνι χριστουγεννιάτικος νεραϊδόκηπος σε μια vintage φλυτζάνα της μαμάς μου! Σήμερα ξεκινήσαμε να οργανώνουμε τα θέματα της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, με την πιο δημιουργική και χαρούμενη ομάδα παιδιών και μαμάδων και τους ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους.Συνεχίζουμε δυναμικά και αισιόδοξα! 

2 σχόλια:

Follow me @a.lenakaki